Jongens op gewelddadige wijze beroofd

Toegevoegd: 11-05-2018, 10.20 uur

Jongens op gewelddadige wijze beroofd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij het NS-station in Oost-Souburg zijn vannacht twee 17-jarige Middelburgse jongens op gewelddadige wijze beroofd.

De slachtoffers zaten rond 01.30 uur op een bankje langs het kanaal. Op een gegeven moment kwamen er vanaf de Draaibrug drie straatrovers op de slachtoffers af. De jongens werden door drie straatrovers geschopt en geslagen. Ook werd er gedreigd met een mes.

De slachtoffers moesten aan het trio hun mobiele telefoons afgeven. Eén van de slachtoffers liep een hoofdwond op. De slachtoffers werden ter plaatse onderzocht en zijn doorverwezen naar de huisartsenpost.

Twee daders hadden een getint uiterlijk, eén was blank. De politie heeft nog met meerdere voertuigen tevergeefs naar de daders gezocht. Op het Koopmansvoetpad werden op de parkeerplaats van de tennisvereniging enkele personen gecontroleerd maar zij voldeden niet aan het signalement en mochten hun weg na de controle vervolgen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (11-5-2018 om 11:15)
Zo ontzettend jammer dat wat nog 10 a 20 jaar geleden alleen in de randstad was nu ook al in de steden van Zeeland afspeelt. En over 10 jaar ook alle dorpen. Mijn medeleven aan alle slachtoffers hiervan en geef de hoop niet op want goedheid overwint het kwaad.
Arjan (11-5-2018 om 11:12)
Wat doen twee 17-jarige jongens rond 01.30 uur op een bankje langs het kanaal. Rond die tijd lag ik al in bed.