Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 42 km

KNRM helpt zeilboten met problemen

Toegevoegd: 11-05-2018, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De KNRM is vrijdagmiddag twee keer uitgerukt voor een zeilboot in de problemen.


Om 15.00 uur werd de reddingsboot Zeemanshoop uit Breskens opgeroepen voor een Belgisch zeilbootje met problemen in de Buitenhaven van Vlissingen. De twee opvarende hadden inmiddels al hulp gekregen van collega zeilers. De reddingsboot werd ingeschakeld om het zeiljacht veilig af te meren aan een steiger in Vlissingen. Wat precies het probleem was is niet bekend.

Rond 15.30 uur sloeg er een zeilboot alarm ter hoogte van Neeltje Jans. Het jacht lag tegen de ankerlijn voor de kering en vroeg assistentie van een reddingsboot. Deze is vervolgens ter plaatse gegaan om hulp te verlenen. Na een korte actie kon de reddingsboot weer terug naar de post.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren