Zes bestuurders onder invloed bij controles

Toegevoegd: 11-05-2018, 18.39 uur

Zes bestuurders onder invloed bij controles
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Afgelopen nacht heeft de politie gecontroleerd op alcohol in het verkeer. De controles vonden plaats in Zeeuws Vlaanderen.

In Axel en Graauw betrapte de politie zes bestuurder die met een slok op achter het stuur zaten. Van één van de bestuurders werd het rijbewijs ingenomen, deze blies 590 ug/l.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (12-5-2018 om 23:21)
Het nfi (nederlands forensisch instituut)is helemaal niet in staat om alle drugstesten te verwerken!!hoe kan zoiets in godsnaam gebeuren??
Peet (11-5-2018 om 21:03)
Makkelijk hé Politie alcohol, drugs en blowen is te lastig ik snap het wel hoor...... De overheid geeft ons een drugstest om alles te controleren maar is eigenlijk teveel werk en administratie dus late we de wietrokers ( 3 miljoen in Nederland volgens CBS ) maar lekker doorrijden