Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kant Terneuzen, één gewonde

Toegevoegd: 11-05-2018, 20.17 uur
Het eenzijdige ongeluk in Terneuzen.
Het eenzijdige ongeluk in Terneuzen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Guido Gezellestraat in Terneuzen is vrijdagavond iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 19.20 uur raakte een bestuurder van een personenauto door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over zijn voertuig. De auto kwam op het fietspad op zijn zijkant tot stilstand. Het slachtoffer kon zelf uit de auto komen en is behandeld in een ambulance. Deze heeft de gewonde naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weer op zijn wielen gezet en vervolgens weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (13-5-2018 om 19:03)
@Knop; met 70 krijg je ook gemakkelijk een auto op z'n kant hoor! Nog met veel minder ook als je maar lomp genoeg doet.... Ik zie nog steeds verschrikkelijk veel smartphone gebruik achter het stuur dus dat verklaart voor 90% de vele ongelukken die we de laatste jaren hebben. Een enkel ongeluk wordt werkelijk veroorzaakt door te hoge snelheid alleen zijn de gevolgen met grotere snelheidsverschillen ernstiger!
New (11-5-2018 om 21:12)
Je zal daar maar op dat moment fietsen...
B (11-5-2018 om 20:41)
Misschien voorbarig, maar er rijden veel van die gasten rond die roekeloos rijden van te hard rijden ot inhalen waar het absoluut niet verantwoord is! Zie het de laatste tijd vaak bijna misgaan
Knop (11-5-2018 om 20:31)
Keurig gedaan, vast niet te hard gereden...
Cookie-instellingen beheren