Weerbericht:
Eerst mistbanken. Verder geregeld zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bekneld bij bedrijfsongeluk Sint Philipsland

Toegevoegd: 12-05-2018, 12.36 uur
De hulpdiensten bij het ongeval in Sint Philipsland.
De hulpdiensten bij het ongeval in Sint Philipsland.
© Foto: Jan Kunst
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Zaterdagmorgen zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een bedrijfsongeval in Sint Philipsland. Ter plaatse was een man klem komen te zitten tussen een heftruck en een laadbak van een aardappelplantmachine.


Het ongeluk vond rond 09.30 uur plaats aan de Krammersweg toen een vader en zoon de aardappelen bij wilden vullen in de plantmachine. Hiervoor wordt een heftruck gebruikt waar dan een zak met aardappelen aan hangt. Bij het vullen ging het fout en kwam één van de twee bekneld te zitten.

Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. De helikopter landde in de omgeving van het ongeval. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren