Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorscooter van de dijk bij Sint-Annaland

Toegevoegd: 13-05-2018, 09.40 uur
Het ongeluk bij Sint-Annaland.
Het ongeluk bij Sint-Annaland.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn zondagmorgen met spoed uitgerukt voor een ongeluk bij Sint-Annaland. Er is één persoon gewond geraakt.


De melding van het ongeluk werd rond half acht gedaan aan de Annavosdijk tussen Sint-Annaland en Stavenisse. Volgens de melder lag er een persoon naast een snorscooter in de berm. Naast de brandweer en ambulance rukte er ook een traumahelikopter uit.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er inderdaad een man slapend naast zijn snorscooter te liggen. Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance en naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Omdat het in eerste instantie niet duidelijk was of de man was aangereden is er een onderzoek gestart. Hieruit bleek dat de man zelf met zijn snorscooter de berm was ingereden. Het is onduidelijk of de man onder invloed was, de politie onderzoek het voorval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren