Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ramt verkeerslicht in Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2018, 12.24 uur
Het ongeval in Vlissingen.
Het ongeval in Vlissingen.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een automobilist is zondagmorgen in Vlissingen tegen een verkeerslicht gereden. De auto moest worden weggesleept.


De man wilde rond 07:45 uur vanuit de Badhuisstraat rechtsaf de Koudekerkseweg op rijden. Vermoedelijk stuurde de bestuurder te snel in waardoor hij tegen het verkeerslicht botste. Zowel de auto als het verkeerslicht raakten beschadigd.

De auto moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mja (15-5-2018 om 15:32)
@AntiGSM, daar gaan we weer. Hetzelfde gejank altijd over telefoons. Staat hier iets in over een telefoon, nee. Roekeloos rijgedrag hoeft niet te betekenen dat iedereen z'n telefoon in z'n handen heeft. Kap nou eens met die aannames.
AntiGSM (14-5-2018 om 17:29)
Knap stukje stuurmanskunst zullen we weer maar zeggen! Wat doen ze anders wat wij vroeger niet deden? Wij reden ook soms lomp hard maar wij hadden geen telefoontjes! En dan ging dat bijna altijd goed helaas gaat het tegenwoordig bijna altijd mis!
Marco (14-5-2018 om 10:46)
Gezien de afstand tussen verkeerslicht en auto lijkt het vermoeden me wel te kloppen. Als je denkt dat je een M1 rijdt en het blijkt een 116i te zijn dan kan de sportiviteit wel eens tegenvallen ;)
Jan de Man (13-5-2018 om 14:28)
Oh en dan word je niet gecontroleerd op drugs of drank in de ochtend ? Misschien komt hij net uit Cafe ? Vaag verhaal op zo'n grote kruising
Cookie-instellingen beheren