Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Quadrijder omgekomen bij ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 13-05-2018, 17.04 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een aanrijding in Kapelle is vanmiddag een man om het leven gekomen. De politie is bezig met onderzoek naar de toedracht.


De hulpdiensten werden om 15.10 uur opgeroepen voor het ongeluk op de Fleerbosseweg. Naast twee ambulances rukte er ook een traumahelikopter uit. Het slachtoffer is ter plaatse nog gereanimeerd maar overleed ter plekke.

Omdat de toedracht onduidelijk is doet de politie onderzoek. Volgens een woordvoerder zijn er een auto en een quad betrokken bij de aanrijding en mogelijk ook een scooter. Het slachtoffer is vermoedelijk de bestuurder van de quad.

Het politieonderzoek zal nog enige tijd in beslag nemen. De ongevalslocatie is afgezet met schermen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tim (19-5-2018 om 21:32)
@Jokko van der Sneuk Je hoeft mij niets te vertellen Jokko, Ik rij al jaren op een quad. Een quad heeft net zoveel bescherming als een scooter/fiets/motor/voetganger ". Als je door een dronken bestuurder in een auto word aangereden ben je kansloos. Waar je de rijdende stoel met 4 wielen en een fietsstuur vandaan haal? Misschien shop je teveel bij AliExpress.
Jokko van der Sneuk (19-5-2018 om 18:18)
@ Tim, je kan er wel moe van worden, maar Quads zijn levens gevaarlijk, zie google aantal slachtoffers in % van quad ongevallen. en kom je dan een dronken bestuurder tegen ben je zeker aan de beurt op je quad want een Quad bied absoluut GEEN bescherming (lees rijdende stoel op 4 wielen met een fiets stuur)
tim (18-5-2018 om 22:07)
Moe word ik er altijd weer van als ik de reacties lees waar iedereen begint te zeuren over iets wat verboden moet worden of van de openbare weg af moet omdat er iets vreselijks is gebeurd maar men niet eens de toedracht van weet. Misschien reed de bestuurder van de quad wel heel netjes en zat er een dronken lor achter het stuur van de auto?
Jokko van der Sneuk (16-5-2018 om 10:08)
HEEL ERG dit ongeval maar mijn mening is, een quad hoort niet op de openbare weg... je bent veel te kwetsbaar, en het kantel effect is erg hoog bij deze machines (eland test quads ) zie google losstaand van dit ongeval met helaas fatale afloop.. vind ik en misschien andere lezers, dat een quad meer op en cross terrein hoort, of op eigen terrein (boerderij) [bosbouw] als werkmachine Parijs Dakar is daar een mooi voorbeeld van.. Familie sterkte gewenst.ook namens Jokko
Lucii (13-5-2018 om 17:35)
R.I.P
Cookie-instellingen beheren