Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode ongeluk Kapelle is man uit Hansweert

Toegevoegd: 13-05-2018, 23.26 uur - Update: 14-05-2018, 16.18 uur
Het ongeval vanmiddag in Kapelle.
Het ongeval vanmiddag in Kapelle.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De quadrijder die zondagmiddag om het leven is gekomen bij een ongeluk in Kapelle is een 30-jairge man uit Hansweert. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.


Uit onderzoek is gebleken dat de man de quadbestuurder op het moment van het ongeval. De politie doet nog verder onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De hulpdiensten werden om 15.10 uur opgeroepen voor het ongeluk op de Fleerbosseweg. Naast twee ambulances rukte er ook een traumahelikopter uit. Het slachtoffer is nog gereanimeerd maar overleed ter plekke.

Naast de quad waren bij het ongeluk mogelijk ook nog een scooter en een auto betrokken. Deze zijn net als de quad afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (28-5-2018 om 18:23)
het probleem is,,, een quad is een soort auto kwa wetgeving dus gordel om en je hoeft GEEN helm op... dat zag ik van de week, toen ik ingehaald werd door een quad..
wim (14-5-2018 om 06:51)
Vreselijk om zo om te leven te komen zou dit door de snelheid kunnen ontstaan zijn ,bij deze wensen we de nabestaande heel veel sterkte door dit grote verlies
Cookie-instellingen beheren