Dertien bekeuringen bij controles Kanaalzone

Toegevoegd: 14-05-2018, 17.00 uur

Dertien bekeuringen bij controles Kanaalzone
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de kanaalzone tussen Sas van Gent en Terneuzen heeft de politie 13 bekeuringen uitgedeeld.

Tussen 10.00 en 15.00 uur werd op verschillende locaties gecontroleerd. In totaal werden 44 voertuigen staande gehouden. Er werden 17 ademtesten afgenomen, maar niemand bleek alcohol genuttigd te hebben.

Drie personen overschreden de maximumsnelheid. Eén persoon reed 105 kilometer per uur waar maximaal 60 kilometer per uur was toegestaan. Verder werden twee bekeuringen uitgedeeld voor te donker gekleurde ruiten. Drie personen reden zonder autogordel, een ander belde niet handsfree.

De politie bekeurde ook iemand voor losliggende lading op een aanhangwagen. Eén aanhangwagen had beschadigde banden en er werd ook een boete uitgeschreven voor het ontbreken van een afgeknotte driehoek achterop een landbouwvoertuig. Tot slot werd ook nog proces-verbaal opgemaakt voor het negeren van gesloten verklaring.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-5-2018 om 06:56)
Het gebeurd niet veel dat bij controles voor verkeer geen alcohol is gebleken,maar toch nog 13 bekeuringen wegens snelheid-overtredingen,waarvan drie boete,s wegens de autogordel niet te gebruiken wat niet slim is.