Man (27) slaat echtgenote ziekenhuis in

Toegevoegd: 15-05-2018, 09.50 uur

Man (27) slaat echtgenote ziekenhuis in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In Burgh-Haamstede heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden wegens huiselijk geweld.

De man werd volgens de politie aangehouden op de Maireweg. Het gaar om een 27-jarige Ier. Zijn echtgenote is opgenomen in het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van haar verwondingen heeft de politie niets naar buiten gebracht.

De Ier is overgebracht naar een cellencomplex. Hij zal vandaag worden gehoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (17-5-2018 om 11:36)
@it´sme: wanneer men de bijbel leest (1 Timotheüs 2:8-15), wordt er toch duidelijk gesteld dat de vrouw zich ondergeschikt moet stellen aan de man. Niet dat de bijbel zichzelf niet constant tegenspreekt (Galaten 3:28). Overigens snap ik niet waar Ger het over heeft want de man uit het artikel is een Ier, en ik heb nog nooit gehoord van een gereformeerde Ier.
Middelburger (15-5-2018 om 22:30)
Wat een stoere reacties weer zo veilig achter jullie pctje maar op deze avond belden (weer)niemand de Politie wat een internet helden !!!
it´sme (15-5-2018 om 22:06)
@ ger: dit heeft niks met de SGP te maken. En het is ook niet zo dat in 'SGP-gezinnen' de man als hoofd gezien wordt -en dus alles bepaald!! Ik ben een SGP-vrouw, en zoals de meesten in mijn omgeving worden man en vrouw als GELIJK gezien! De man is in theorie wel het hoofd, maar in de praktijk doen en beslissen we alles samen!! Alleen heb je altijd wel een paar rotte peren er tussen zitten die het verpesten. Maar dat is ook zo met buitenlanders: het gaat bijna altijd goed, alleen verpesten een paar het voor de naam van de hele groepering.
mar (15-5-2018 om 22:04)
beste Ger. De man is het hoofd van het gezin. Maar er staat nog meer in de bijbel. Woon bij haar met verstand, aan het vrouwelijke vat, als het zwakste eergevende. Dus graag iets positiever. De sgp staat zeker niet achter mishandeling.
SGP (15-5-2018 om 19:04)
@ger doe aub niet zo zielig
ger (15-5-2018 om 15:40)
Aan zulke taverelen zou de SGP zich meer bezig kunnen houden dan aan een poster. In dit soort gevallen is vaak 'De MAN' als hoofd van t gezin de oorzaak. Aan die status zouden ze eens motten werken man en vrouw meer als gelijke zien en behandelen.