Man (27) slaat echtgenote ziekenhuis in

Toegevoegd: 15-05-2018, 09.50 uur

Man (27) slaat echtgenote ziekenhuis in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In Burgh-Haamstede heeft de politie in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden wegens huiselijk geweld.

De man werd volgens de politie aangehouden op de Maireweg. Het gaar om een 27-jarige Ier. Zijn echtgenote is opgenomen in het ziekenhuis. Over de aard en de ernst van haar verwondingen heeft de politie niets naar buiten gebracht.

De Ier is overgebracht naar een cellencomplex. Hij zal vandaag worden gehoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (15-5-2018 om 12:42)
Stoere vent hoor. Al haal je partner het bloed onder je nagels van dan blijf je nog met je klauwen van haar af en geen excusses . De gene die dit doen, die hebben het meestal wel ergens mee gekregen , van thuis waar dit gebeurde dit noemt men (copy gedrag). Ik hoop dat ze aangifte doet want als ze dit niet doet dan gebeurt het nog wel een keer en dan is het misschien te laat .