Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiehond vindt koperdief in bossen Bruinisse

Toegevoegd: 15-05-2018, 10.03 uur
Agenten ontdekten dat de man koperen kabels aan het strippen was.
Agenten ontdekten dat de man koperen kabels aan het strippen was.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - In de bossen bij het Grevelingenmeer in Bruinisse heeft de politie maandagavond na een zoekactie een man opgepakt op verdenking van koperdiefstal.


Bij de politiemeldkamer was rond 19.45 uur een melding binnengekomen over een man die zich verdacht ophield bij een windmolenpark in aanbouw. Agenten gingen poolshoogte nemen en ontdekten dat de man koperen kabels aan het strippen was. Op het moment dat zij de man benaderden ging hij er vandoor. Hij sprong over hekken en ging de bossen in.

Verschillende politie-eenheden uit de regio's Zeeland-West-Brabant en Rotterdam gingen naar de man op zoek. Er werd ook een politiehelikopter opgeroepen. Diensthond Barry trof de verdachte aan in een dicht stuk bos. De verdachte, een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-5-2018 om 18:38)
Top maar helaas lost het niets op. Hier staat nog geen celstraf op maar alleen een boete. Echter het is een zwerver dus de boete is niet te innen. En celstraf kan pas bij de derde keer tenzij een rechter anders beslist
raya (15-5-2018 om 11:49)
Toppertje
Cookie-instellingen beheren