Weerbericht:
Eerst mistbanken. Verder geregeld zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden bij woning Kapelle

Toegevoegd: 15-05-2018, 14.42 uur - Update: 15-05-2018, 15.05 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle is dinsdagmiddag een dode man gevonden naast een woning. De politie is een onderzoek gestart.


Het slachtoffer werd rond 13.00 uur door een buurman gevonden in de voortuin van een woning aan de Gildenstraat. De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse maar die kon niets meer voor het slachtoffer doen. De brandweer heeft inmiddels zeilen geplaatst en de technische recherche is ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het overlijden.

Omstreeks 15.00 uur heeft een uitvaartverzorger het lichaam meegenomen. Volgens een politiewoordvoerder wordt momenteel niet uitgegaan van een misdrijf, maar is nog niet duidelijk wat er wel is gebeurd. Op het lichaam van de man zal daarom een schouw worden uitgevoerd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren