13 Boetes bij onopvallende surveillance

Toegevoegd: 15-05-2018, 20.24 uur

13 Boetes bij onopvallende surveillance
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens een onopvallende politiesurveillance zijn dinsdag in Zeeuws-Vlaanderen dertien bekeuringen uitgeschreven.

De politie beboette onder meer vijf keer voor het niet dragen van de autogordel. Vier personen negeerden het inhaalverbod op de Hoekseweg in Hoek. Ook zij kregen een bekeuring. Verder werden twee boetes uitgeschreven voor het niet handsfree bellen.

Ook werd een bekeuring uitgedeeld aan iemand die bij de werkzaamheden op de Tractaatweg (N61) een rood verkeerslicht negeerde. Tot slot werd ook nog iemand betrapt die (na correctie) maar liefst 39 kilometer per uur te hard reed.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (16-5-2018 om 07:10)
Goed werk Politie. Dit zijn eerlijke bekeuringen .Dit is goede actie. Maar politie, geen stiekeme[luizen] bekeuringen uitschrijven
Taas (15-5-2018 om 21:55)
Men ziet wel dat er toch nog genoeg te verbeteren is op de Zeeuws-Vlaamsche wegen,Dan heb ik het nog niet over de rijksweg van de sluizen Terneuzen-brug Sluiskil. .{langs het kanaal).
Middelburger (15-5-2018 om 21:53)
Wat een helden zo trosts op onze Politie, chappo !!!