Fors te hard langs wegwerkzaamheden A58

Toegevoegd: 15-05-2018, 22.47 uur

Fors te hard langs wegwerkzaamheden A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens werkzaamheden op de A58 bij Goes heeft de politie vannacht twee personen betrapt die fors te hard reden.

Ter plekke waren volgens de politie zo’n twintig wegwerkers bezig met het plaatsen van nieuwe verkeersborden boven de weg. Er was een tijdelijke snelheidslimiet ingesteld van 70 kilometer per uur en het verkeer kon maar over één rijstrook.

In een half uur tijd werden met een lasergun twee hardrijders betrapt. Het ging om personen die de werkzaamheden met gecorrigeerde snelheden van 111 en 113 kilometer per uur passeerden. Ze reden dus ruim 40 kilometer per uur harder dan de tijdelijk geldende snelheidslimiet. De beide bestuurders krijgen een beschikking van de officier van justitie.

Ook de komende dagen vinden werkzaamheden plaats. De politie waarschuwt dat ook dan controles zullen plaatsvinden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
raya (16-5-2018 om 12:41)
Als je vanaf Goes-Zuid kwam stonden er gisteravond na 23 uur geen borden met een snelheidslimiet. Wel pijlen en een bord dat het naar Bergen op Zoom afgesloten was. En ze waren nog ergens bezig op de A58 richting Vlissingen en ook daar geen snelheidslimiet.
Frits (16-5-2018 om 10:48)
@Peet.. Wat een niveau opmerking, oftewel geleuter van de eerste orde. Zeer terecht dat dit gedaan wordt. Snoeihard aanpakken die gasten.
Jokko van der Sneuk (16-5-2018 om 09:54)
gewoon standaard een meet kast neer zetten, tijdens de hele tijd van de werkzaamheden op snelwegen en andere wegen.. dan gaat men pas leren...111 en 113 per uur de idioten..!!
Peet (16-5-2018 om 06:47)
Ok dan maar gauw Poolse kenteken platen gebruiken die oostblokkers hoeven toch nooit te betalen en een incassobureau gaat toch niet naar Oezbekistan ofzo om een boete te innen... Dus die zullen gewoon vol gas doorrijden.. Lekker makkelijk hé Politie beetje laseren ! Heb liever jullie al die drugs gebruikers achter stuur pakken dat is veel erger, maarja snap het wel lekker chill in je auto nachtdienstje draaien is veel makkelijker