Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw te water bij Veerhaven Breskens

Toegevoegd: 15-05-2018, 22.52 uur
De politie heeft zich over de vrouw ontfermd.
De politie heeft zich over de vrouw ontfermd.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De KNRM-reddingboot van Breskens is dinsdagavond opgeroepen voor een melding van een vrouw die te water zou zijn gegaan in Breskens.


De bemanning van een Belgische loodsboot sloeg rond 20.55 uur alarm over de vrouw, die zich tussen de oostelijke havendam en het havenlicht bij de Veerhaven bevond. De vrouw zou met kleding aan het water in zijn gegaan.

De KNRM was snel ter plekke maar kon de vrouw niet lokaliseren. Een opstapper die op zijn fiets naar de veerhaven was gekomen, zag echter wel twee personen lopen. Onder hen ook een vrouw die aan de opgegeven omschrijving voldeed. Het bleek te gaan om de vrouw die het water in was gegaan.

De politie heeft zich over de vrouw ontfermd. Inzet van de KNRM was verder niet nodig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vreemd (17-5-2018 om 04:18)
Er gaan s avonds meer mensen zwemmen, dan komt de KRNM toch ook niet?
Cookie-instellingen beheren