Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburg sluit garagebox na drugsvondst

Toegevoegd: 16-05-2018, 11.39 uur - Update: 16-05-2018, 12.14 uur
Volgens de politie werd in de garage harddrugs gevonden.
Volgens de politie werd in de garage harddrugs gevonden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg-Zuid heeft de gemeente een garagebox gesloten vanwege een drugsvondst.


Volgens de gemeente werd op 6 februari in de garage, gelegen aan een pleintje achter de Johan Lesagestraat, harddrugs gevonden. Het gaat om 132,4 gram cocaïne en 269 amfetaminepillen. De gemeente heeft nu besloten dat de garage zes maanden verzegeld moet blijven. Bij de roldeur van de box zijn daarom speciale stickers aangebracht. Ook werden twee aanplakbiljetten bevestigd, maar deze zijn inmiddels door iemand weggehaald.

Begin deze maand sloot de Middelburgse burgemeester ook al een bedrijfspand aan de Arnesteinweg. Dat gebeurde nadat gedroogde hennep en een wietkwekerij waren gevonden. Door tijdelijke sluitingen hoopt de gemeente een einde te maken aan drugshandel. Ook hebben de sluitingen als doel herhaling te voorkomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (16-5-2018 om 21:56)
Garagebox 6 maanden gesloten.... Nou, dat zal indruk maken en zal een geweldige impact hebben ( maar niet heus) Een bedrijfspand, een woning, oké, daar kan ik me wel iets bij voorstellen, maar een garagebox ? Denk dat de eigenaar / huurder van de box z'n auto gewoon ergens anders parkeert.... ;-)
Cookie-instellingen beheren