Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde en flinke schade bij botsing Goes

Toegevoegd: 17-05-2018, 11.56 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk in Goes is donderdagochtend flink wat schade ontstaan. Eén persoon is per ambulance afgevoerd.


Er was sprake van een botsing tussen twee personenauto’s. Het ongeluk gebeurde rond 10.35 uur op de kruising van de Troelstralaan met de Robert Schumanlaan en de Savornin Lomanlaan. De ambulancedienst heeft ter plekke twee vrouwen en een meisje onderzocht. Eén van de vrouwen is per ambulance afgevoerd.

De beide voertuigen liepen flink wat schade op. Bergingsbedrijf De Moor heeft de wagens getakeld. Vanwege het ongeluk moest het verkeer enige tijd over één rijstrook. Rond 11.45 uur was de weg weer vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Visje (17-5-2018 om 16:03)
Het is een heel gevaarlijk kruispunt; fietsers/scooters die aan beide kanten van de weg mogen rijden, dode hoek vanuit Savori Lohmanlaan door boom, haaks overstekend verkeer etc, degene die deze infrastructuur heeft verzonnen vanachter zijn bureau moet eens ter plaatse komen kijken en de situatie herzien. Gebeuren bijna dagelijks ongelukken.
Cookie-instellingen beheren