Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs rijdt met slok op

Toegevoegd: 17-05-2018, 13.10 uur - Update: 17-05-2018, 20.30 uur
Man zonder rijbewijs rijdt met slok op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft vannacht in Domburg een automobilist zonder rijbewijs betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De man, een 31-jarige Vlissinger, werd rond 01.00 uur gecontroleerd op de Singel. Hij bleek geen rijbewijs te hebben en gaf bovendien een valse naam op. Hij kreeg hiervoor twee bekeuringen.

In Torentijd werd een ademanalyse gedaan. Hierbij blies de man 315 Ug/l. Hiervoor wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-5-2018 om 19:31)
waar zit het gat waar dat mensen een auto kunnen kopen terwijl zei geen bevoegdheid hebben om een auto te besturen of in bezit te hebben , je zou zeggen rijbewijs tonen bij de verkoper, verzekering wegenbelasting en melden op het politie bureau ,want het zijn tenslotte moordenaars met 4 wielen en dan drinken ze nog totaal geen normen en waarden meer. Meenemen naar het motuarium als er iemand ligt na een ongeluk ,en dan hun het schoonmaken laten doen, dan dringt het wel door voor de meeste,
Peet (17-5-2018 om 15:33)
Pak zijn dubbele paspoort ook maar af en stuur hem maar terug... Bijzonder goede actie Politie alleen stoort het mij wel mateloos ik elke dag 1500 klanten op scooter of met auto uit de coffeeshop zie komen en waarvan ( zeer bekend uit de buurten ) het gros dagelijks blowen en gewoon auto of scooter rijden wat ook ZEEER verboden is..Heel veel bekende types ( en klein beetje etnisch profilerend ) roken elke dag wiet ook dames !!! En die rijden wel onder invloed ! Als jij s'avonds chill 8 blowtjes rookt op de bank zit het volgende dag nog in je bloed.. Er zijn jongens hier die er 15 per dag roken en gewoon deelnemen aan het verkeer !!!
mar (17-5-2018 om 15:11)
eens een keer goed aanpakken drankcriminelen en de auto eerst naar kuzee in een plat pakketje laten walzen en zulk soort nooit geen rijlessen of op voor een rijbewijs laten gaan en overal laten registreren dat soort lui
Cookie-instellingen beheren