Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt met heli naar verdachte Koewacht

Toegevoegd: 17-05-2018, 19.07 uur
De politiehelikopter in Koewacht.
De politiehelikopter in Koewacht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

KOEWACHT - De politie zoekt in de buurt van Koewacht maar een voortvluchtige man. Voor de actie zijn een politiehelikopter en een politiehond ingezet.


Volgens de politie was er een achtervolging van een personenauto die eindigde op de Kievitendreef in Koewacht. Meerdere personen stapten uit en sloegen op de vlucht. Eén van de verdachten kon gelijk worden aangehouden, twee anderen konden ontkomen en renden het bos in.

De politie heeft een deel van het gebied afgezet. Daar wordt met een politiehonden gezocht. Een helikopter assisteert vanuit de lucht. De politie laat weten dat er drugs is aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan 12 (18-5-2018 om 09:47)
Wat een geldverspilling een Heli de lucht in sturen voor dit ! Die gasten krijgen een werkstraf of een boete van 60 euro en that's it ! Maar die heli vlucht was waarschijnlijk wel 20.000€
Cookie-instellingen beheren