ISD geëist tegen Terneuzenaar (33)

Toegevoegd: 18-05-2018, 09.24 uur

ISD geëist tegen Terneuzenaar (33)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 33-jarige J. C. uit Terneuzen is donderdag in Middelburg de zogeheten ISD-maatregel geëist. Deze maatregel behelst een verblijf van twee jaar in een inrichting voor veelplegers.

C.die grotendeels ontkent, wordt er van verdacht in 2015 zijn ex-vriendin te hebben beledigd en te bespuugd, in Hulst te hebben ingebroken in een winkel en daar wat geld en een laptop te hebben meegenomen. Tijdens de havenfeesten in Terneuzen zou hij in een café een tas hebben gestolen. Volgens C. had hij niet meer gedaan dan 'iemand die er om vroeg' de tas aangereikt en meer niet. 

Eind september 2017 besloot hij met wat vriendinnen naar een vriend te gaan waarvan hij wist dat die niet thuis was. Hij trapte een deur in en vertrok kort daarna weer met diens sleutels. C. is met zijn 25 pagina's strafblad een bekende van justitie. 

Uitspraak over twee weken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750