Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na botsing met gewonde

Toegevoegd: 18-05-2018, 14.32 uur - Update: 18-05-2018, 19.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagmiddag iemand doorgereden na het veroorzaken van een aanrijding met letsel.


Het voertuig van een automobiliste werd rond 13.45 uur bij de kruising van de Torenweg met de Schroeweg van achteren aangereden door een andere auto. De vrouw zette haar wagen vervolgens in de berm ter hoogte van het McDonald's-restaurant.

De ambulancedienst werd gebeld en vervolgens werd besloten de vrouw voor nader onderzoek naar het ziekenhuis te vervoeren. De politie heeft ter plekke gegevens genoteerd. Van de doorrijder zijn geen gegevens bekend. Volgens de politie zou het gaan om een grijze auto. De wagen van de vrouw liep slechts lichte schade op.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marij (19-5-2018 om 08:30)
Want je bent het ze even op de Boule gaan vragen Peet of ze wel hun rijbewijs hebben? En dat maakt natuurlijk elke doorrijder een getinte blower zonder rijbewijs. Lang leve de vooroordelen! Verder hoop ik natuurlijk dat deze persoon alsnog achterhaald kan worden en zijn verantwoording niet gaan nemen. Beterschap voor de bestuurster.
wim (19-5-2018 om 07:41)
Voor mij onbegrijpelijk als je een aanrijding heeft om wee zo'n persoon doorgereden is en niet weet wat er gebeurd is met de persoon van die auto, ik hoop dat hij toch gepakt zal worden.
Peet (18-5-2018 om 15:45)
Ja ik snap dat wel de rotzak.. Half zeeland rijd met wiet op achter stuur, door Vlissingen zie je ze met blow op de boule staan of door stad rijden en die 'getinte' types rijden vaalk zonder rijbewijs en Politie doet er niks aan ! Op zo'n manier gaan ze niet stoppen nee bij ongevallen en rijden door wat je heeeeee vaak leest hier ! Maar ze kunnen je wel een boete geven om 02.31 uur dat je ergens over een doorgetrokken streep heb gereden in de nacht zonder dat ooit iemand mij heeft aangehouden.. Lekker warm in auto blijven zitten boete's uitdelen veel makkelijker hé ..........De zoveelste al die niet gepakt word !
Cookie-instellingen beheren