Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen onwel in Jumbo Goes na lekkage

Toegevoegd: 18-05-2018, 19.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Jumbo-supermarkt aan de Marconistraat in Goes zijn vrijdagavond verschillende mensen onwel geworden na een koolmonoxidelekkage.


De lekkage werd kort voor zes uur gemeld. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om enkele personen te onderzoeken. De brandweer rukte uit met één tankautospuit en deed ter plaatse metingen. Uit voorzorg werd de winkel volledig gesloten.

Eén van de door de ambulancedienst onderzochte personen is afgevoerd. Tegen half acht kon de blusploeg inrukken. Een Officier van Dienst en een Adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer zijn nog wel ter plekke. De supermarkt is momenteel nog gesloten.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (18-5-2018 om 20:51)
wow... dit is niet mis. Verbazend dat er ineens ergens CO vrij kan komen, dat is toch niet iets dat je als product in een winkel aanwezig hebt. Zit dat in een koelsysteem ofzo? Levensgevaarlijk die muis zal nog wel een staartje krijgen.
Anoniem (18-5-2018 om 19:43)
De winkel gaat niet meer open vanavond!
Cookie-instellingen beheren