Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerker weer thuis na CO2-lek Jumbo

Toegevoegd: 18-05-2018, 22.28 uur
Meerdere medewerkers werden ter plekke onderzocht.
Meerdere medewerkers werden ter plekke onderzocht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De medewerker van de Jumbo-supermarkt in Goes die vrijdagavond per ambulance werd afgevoerd na een CO2-lek is weer thuis. Dat heeft de supermarkt naar buiten gebracht.


De lekkage bij de winkel aan de Marconistraat werd kort voor zes uur gemeld. Volgens de supermarkt werd de ontruiming om zes uur ingezet en waren binnen een kwartier geen klanten en medewerkers meer in het gebouw. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om enkele medewerkers te onderzoeken. Eén medewerker werd per ambulance afgevoerd maar hij is inmiddels weer thuis. "Hij zal na wat rust weer volledig herstellen", zo meldt de super.

De brandweer rukte uit met één tankautospuit en deed ter plaatse metingen. Er bleek sprake te zijn geweest van een CO2-lek. In de winkel werd een te hoog CO2-gehalte gemeten. CO2 wordt in supermarkten gebruikt voor koelsystemen. Rond 19.45 uur werd het gebouw vrijgegeven maar voor klanten bleef de supermarkt, die normaal om 21.00 uur de deuren sluit, de gehele avond gesloten.

Jumbo laat weten dat de winkel zaterdag om 08.00 uur weer gewoon haar deuren kan openen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren