Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoektocht naar slachtoffer ongeval Hoek blijkt onnodig

Toegevoegd: 18-09-2006, 09.16 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HOEK - Zondagochtend zijn de brandweerploegen van de posten Sluiskil en Mauritsfort voor niets uitgerukt naar een melding van een ongeval met beknelling.

Rond vier uur werd ontdekt dat er in een sloot langs de Seydlitzweg in Hoek een auto op zijn kop lag. Daarop werd direct de brandweer ter plaatse gestuurd. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek dat er niemand meer in het voertuig zat.

Ook kon in de ruime omgeving niemand meer gevonden worden. Met behulp van de kraan van het hulpverleningsvoertuig van de brandweer is de auto op de weg gezet. Na ongeveer veertig minuten werd duidelijk dat de bestuurder van de auto al veilig thuis zat. Daarop konden de brandweerlieden weer inrukken.

De politie onderzoekt de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren