Scooterrijder vlucht voor politie Terneuzen

Toegevoegd: 20-05-2018, 11.48 uur

Scooterrijder vlucht voor politie Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond in Terneuzen een scooter achtervolgd. De bestuurder bleek geen rijbewijs te hebben en de scooter was onverzekerd.

Agenten zagen rond 23.15 uur op de Axelsestraat een scooter rijden zonder kentekenplaatje. De twee opzittenden droegen beiden geen helm. De agenten wilden een controle uitvoeren maar zagen dat de man en de vrouw de scooter in een voortuin achter lieten en wegrenden.

Even later kwam de vrouw teruggelopen naar een agent. Zij kon geen identiteitsbewijs laten zien en werd daarom aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Na verhoor mocht ze weer naar huis.

De scooterbestuurder kwam zich later melden op het politiebureau. Hij bleek geen rijbewijs te hebben en de scooter bleek onverzekerd. De man, net als de vrouw 18 jaar oud, krijgt een proces verbaal. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750