Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldiefjes hebben mes en nepwapen bij zich

Toegevoegd: 20-05-2018, 11.52 uur
Winkeldiefjes hebben mes en nepwapen bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmiddag in het centrum van Vlissingen twee jongens betrapt op winkeldiefstal.


De knullen, 13 en 14 jaar oud, werden aangehouden in de Lange Zelke. Ze hadden badslippers gestolen. Daarnaast waren ze in het bezit van flessen sterke drank, maskers en een nepwapen.

Eén van de jongens bleek ook een mes op zak te hebben. De twee zijn verhoord en mochten hierna weer huiswaarts keren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (20-5-2018 om 15:28)
Echt Vlissingese Politie hahahaha die gasten zijn waarschijnlijk ook de dader van die overval laatst in fietstunneltje vlakbij Bossenburg en andere zaken.. Zo bang zijn winkeliers en mensen nu hier dat zelfs kindjes in bivakmutsen kunnen stelen en roven ...Echt als ik ooit iemand tegenkom die mij probeert te overvallen in de nacht sla ik hem hartstikke rot zonder Politie te bellen die laten ze toch na verhoor weer gaan of werkstrafje van 20 uur en rechter vind ze zo zielig door problemen thuis.......................
Rico (20-5-2018 om 14:08)
En alweer huiswaarts gestuurd :) echt ongelofelijk dat er zoveel criminaliteit is in Nederland met zo een beleid... te triest voor woorden. Hoeveel mensen hebben ze inmiddels beroofd? Normaal stond er toch een bekeuring van 10.000 euro op en/of halfjaar gevangenisstraf? Maar een bekeuring niet betalen ga je wel zitten... hoe krom is dit land.. Dit bewijst weer dat misdaad loont in dit land.. Wat een faal zeg :) om te huilen gewoon
Koos P. (20-5-2018 om 13:01)
Zo jong en nu al verpest. Letten de ouders wel op?
humpty dumpty (20-5-2018 om 12:56)
moet niet iemand die ontspoorde kinderen wat beters te doen en denken leren ? of is de zorg voor kinderen weer allemaal te duur in de jubeleconomie van de rijken ?
Cookie-instellingen beheren