Politie zoekt automobilist na ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 20-05-2018, 17.18 uur

Politie zoekt automobilist na ongeluk Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een automobilist die zaterdagavond betrokken was bij een aanrijding met een fietser in Middelburg.

Een 15-jarige fietser reed rond 18.55 uur over het fietspad bij de Schroeweg. Bij het oversteken van de kruising met de Statenlaan werd hij aangereden door een auto. De bestuurder stopte en vroeg of hij de jongen naar huis kon brengen. De jongen gaf hierop aan dat dit niet nodig was en dat hij zijn moeder wel zou bellen.

De automobilist is vervolgens verder gereden zonder zijn gegevens achter te laten. De politie komt graag alsnog in contact met de automobilist. Getuigen die de aanrijding hebben gezien kunnen ook contact opnemen met 0900-8844. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750