Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Twintig wildplassers bij kermis IJzendijke

Toegevoegd: 21-05-2018, 09.25 uur
Drukte rondom de Markt in IJzendijke.
Drukte rondom de Markt in IJzendijke.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Rondom de kermis in IJzendijke heeft de politie dit weekeinde flink wat wildplassers op de bon geslingerd. Er werd ook iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Vanwege de kermis was het volgens de politie erg druk in de horeca rondom de Markt. "De sfeer was goed en alles is rustig verlopen", zo laat de politie weten.

Wel werden twintig personen bekeurd omdat ze wildplasten. De drankrijder is aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (23-5-2018 om 08:37)
zet dan als gemeente een DIXI neer (losstaand staand toilet) dan heb je dit GEZEIK niet...
dirk de groot (22-5-2018 om 09:04)
er stonden bij "la porte d'or" en bij "de lausanne" stonden 2 mobiele toiletten. dus bij de cafe's stonden toiletten. maar hoeveel toiletten er ook staan, er zullen bij zoiets helaas altijd wildplassers zijn want het is grappig over een ander ze spullen te zeiken.
Kees (21-5-2018 om 12:42)
En hoeveel mobile toiletten stonden er opgesteld tijdens de kermis. Kijk dit soort zaken word snel "vergeten" door de gemeente maar wel mensen beboeten. Als je zon evenement organiseert dan moeten er zat mobile toiletten komen ook voor rolstoelers.
Cookie-instellingen beheren