Man tegen hoofd geschopt in Renesse

Toegevoegd: 21-05-2018, 09.29 uur

Man tegen hoofd geschopt in Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - In de nacht van zaterdag op zondag is in Renesse iemand mishandeld. Er is een verdachte opgepakt maar het slachtoffer wil geen aangifte doen.

Volgens de politie kwam rond 04.00 uur een melding binnen over onenigheid op de Hogezoom. Toen agenten arriveerden zagen zij dat een 24-jarige Duitser een 23-jarige landgenoot een klap gaf. Het slachtoffer viel op de grond en werd vervolgens tegen zijn hoofd getrapt.

De verdachte werd onmiddellijk aangehouden en voor de gewonde werd de ambulancedienst gewaarschuwd. Het slachtoffer werd onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man wilde volgens de politie geen aangifte doen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Hopjes (22-5-2018 om 10:51)
@Peet de politie heeft de dader op heterdaad betrapt, wat hadden zij in vredesnaam nog meer kunnen doen. Behalve dan op magischerwijze overal tegelijk aanwezig zijn om elke vorm van onregelmatig gedrag de kop in te kunnen drukken uiteraard. De politie kreeg een melding waar de politie adequaat en tijdig op reageerde. Noch de staat, noch de politie kan alle tragiek en onvolmaaktheid uit het leven bannen.
Vlissinger (22-5-2018 om 09:05)
@Peet, de beste stuurlui staan aan wal. alsof de politie ALLES weet... triest dat dit gebeurt.
Tom Helgers (22-5-2018 om 07:58)
@ Peet: dit incident deed zich voor in de nacht van zondag op maandag, zie politiebericht. Was dus niet op de "rustigere" zaterdag op zondag nacht.
Pieter (21-5-2018 om 21:22)
Hij hoeft geen aangifte te doen want de politie heeft het gezien! Lijkt mij dat de dader dan zijn straf niet kan en mag ontlopen..... keihard straffen!!!!!
Peet (21-5-2018 om 09:52)
Hoe kan dit ? Politie ? Pinksteren was toch zo gemoedelijk verlopen schreven jullie gisteren ? Ja als je op de makkelijke veilige plekken gaat staan lijkt alles rozengeur en maneschijn