Politiehond bijt verdachte inbraak Bruinisse

Toegevoegd: 22-05-2018, 09.46 uur

Politiehond bijt verdachte inbraak Bruinisse
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De politie heeft vannacht na een melding van een inbraak in Bruinisse een 44-jarige man uit Melissant aangehouden. De man werd bij zijn arrestatie gebeten door een politiehond.

Rond 03.30 uur kreeg de alarmcentrale een melding van een inbraak in een bouwkeet aan de Strandweg in Bruinisse. Zeeuwse agenten zijn meteen samen met een surveillance-eenheid uit Rotterdam en een hondengeleider ter plekke gegaan.

De politie trof op de aangegeven plek een auto aan waarvan de motorkap nog warm aanvoelde. Er was op het eerste gezicht geen mens in de buurt te bekennen. Toen de hond ging speuren vond hij al snel een spoor en even later ook een verdachte.

Het bleek te gaan om een 44-jarige man uit Melissant. Hij werd aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar wordt hij vandaag gehoord door rechercheurs. De aangehouden verdachte is lichtgewond geraakt omdat hij werd gebeten door de politiehond. Bij de huisartsenpost is hij aan zijn verwondingen behandeld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (23-5-2018 om 12:16)
Hopelijk heeft hij flink doorgebeten, zodat die inbreker de volgende keer zich wel eens zal bedenken voor hij op strooptocht gaat en met zijn vingers aan andermans spullen zit; Bravo voor deze harige politieagent !
Ja-Ja (23-5-2018 om 07:10)
Bravo. Politiehond weet hoe het hoort. Of komt er een proces tegen de hond?
rinus (23-5-2018 om 02:04)
Geweldig zijn die honden, en dan denken ze nog te ontkomen aan gepakt te worden, vergeet het maar het gaat zeer doen. bravo politie en hond
Kees (22-5-2018 om 23:22)
Hondenvoer.
Ad (22-5-2018 om 16:48)
Met deze jongen valt niet te spotten!!
Renata (22-5-2018 om 10:10)
Mooi. Risico van het vak. Geef die hond een extra kluif.