Mannen onder invloed alcohol en drugs

Toegevoegd: 22-05-2018, 09.54 uur

Mannen onder invloed alcohol en drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Ellemeet en Kamperland personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

In Kamperland werd een 53-jarige man uit het Duitse Eschweiler aan de kant gezet. Hij blies 1.015 Ug/l en moest zijn rijbewijs inleveren. De man bleek hardleers want even later werd hij opnieuw rijdend gezien door politieagenten. De man kreeg hierop een dagvaardiging en hij zal zich te zijner tijd bij een rechter moeten verantwoorden.

Op de N57 werd ter hoogte van Ellemeet een speekseltest afgenomen bij een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De man testte positief op het gebruik van amfetamine en THC. Een GGD-arts heeft een bloedproef gedaan. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (22-5-2018 om 11:27)
Ja jammer dat is het nu net effe niet oom Agent ! Iemand drugs laten testen zonder adres is goed maar ook zinloos...Zonder adres betaald hij ook niks en krijgt hij geen Post ook..Maar goed het begin van drugstesten is er, hoera ! Nu nog de buurtbewoners en anderen.. In mijn straat wonen er al 5 die elke dag blowen en gewoon scooter of auto rijden.. Maar goed ik hoop meer drugstesten aub ! Vooral de bekende 'types'