Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rent weg na achtervolging Middelburg

Toegevoegd: 22-05-2018, 10.00 uur - Update: 23-05-2018, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is dinsdagochtend in Middelburg-Zuid op zoek geweest naar een man die er vandoor ging na een achtervolging. Hij is uiteindelijk aangehouden.


De man kreeg even na half negen een stopteken toen hij in zijn auto reed. Dit negeerde hij echter en de politie zette met zwaailicht en sirene aan de achtervolging in. Op de Regentenlaan stopte de man zijn voertuig en zette hij het op een lopen, zijn auto, telefoon en slippers achterlatend. Meerdere politiewagens waren inmiddels met spoed onderweg.

De politie ging achter de man aan maar ondanks een zoekslag door meerdere eenheden werd hij niet meer aangetroffen. Kort na de achtervolging werd een Burgernetbericht verspreid om in de omgeving uit te kijken naar de weggerende automobilist: een blanke man met een zwart trainingspak aan. Hij werd rond half tien alsnog gelokaliseerd en aangehouden.

Agenten hebben de auto doorzocht en deze vervolgens geparkeerd en afgesloten. Waarom de man er vandoor ging is nog niet duidelijk. Een check van het kenteken op de site van de RDW geeft aan dat het achtergelaten voertuig niet verzekerd was.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fkdsm (23-5-2018 om 23:36)
@kees Je zult door een dergelijk figuur aangereden worden. Aangezien deze niet verzekerd is word dat een vervelend iets. Zeker als er zaken verhaalt dienen te worden. Vaak hebben deze niets te besteden ( vandaar zonder rijbewijs en onverzekerd + geen wegenbelasting) heeft . Van de spreekwoordelijke kale kip Ik ga hierin een heel eind mee met Kees
Jokko van der Sneuk (23-5-2018 om 08:33)
Niet verzekerd, daar heeft hij dan voorheen een boete voor gehad van 400€ + 9€ admin kosten van de RDW auto op naam zetten is binnen 3 dagen verzekeren of de boete ontvangen..(zie www.boetes.nl) of deze wagen is geschorst, en dan toch gaan rijden,,.. dat kan ook natuurlijk., wat dus niet mag, dan is hij ook aan de beurt voor de wegenbelasting met terug vorderde werking vanaf datum schorsing. (tip van Jokko zorg dat alles klopt heb je nooit deze problemen)
Kees (23-5-2018 om 07:47)
Niet vezekerd?? Dan mag het voertuig niet op de openbare weg staan!! Slordig van de politie. Berger bellen en wegtakelen, vervolgens verbeurd verklaren en slopen. Niet te soft hoor voor zulk randvolk. Als je geen auto wil of kan betalen dan moet je gaan fietsen!!!!
kees (23-5-2018 om 06:42)
heel middelburg zuid op zijn kop voor niks met toeters en bellen voor een onverzekerde auto niet normaal .
Cookie-instellingen beheren