Grote zoekactie naar jongens bij Renesse

Toegevoegd: 22-05-2018, 20.52 uur - Update: 22-05-2018, 21.57 uur

Grote zoekactie naar jongens bij Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Op en rond het strand van Renesse is dinsdagavond een grote zoekactie gaande geweest naar twee vermiste 12-jarige jongens. De Duitse jongens zijn inmiddels terecht.

Rond 20.20 uur werd groot alarm geslagen. Er werden onder meer drie KNRM-reddingsboten, een politiehelikopter, een kusthulpverleningsvoertuig en een SAR-helikopter van de Kustwacht opgeroepen om naar de twee te zoeken. De politie verspreidde via Burgernet een signalement van de twee blootvoetse jongens.

Tussen Nieuw-Haamstede en de Brouwersdam bij Scharendijke werd uitgebreid gezocht. Rond 20.45 uur werden de twee veilig en wel op het strand aangetroffen door de bemanning van de politiehelikopterReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-5-2018 om 06:56)
Wat goed dat er een Burgernet is gekomen die zeer goed werk verrichte te dat blijkt nu weer n Renesse
Kees (23-5-2018 om 11:23)
Bij deze tot zover bekende info beetje overkill reactie??? Burgernet bericht was trouwens ook krakkemikkig. "camoeflageshirts" en duinovergang maar niet welke van de 6.
Renata (23-5-2018 om 10:20)
Laatst werd er over gezeikt dat er veel hulpdiensten werden ingeschakeld voor een patient op de Brouwersdam. En nu? Weer een keer onoplettende ouders, mag ook wat kosten he. Die mogen het van mij zelf betalen.