Kindje (3) aangereden op camping Domburg

Toegevoegd: 23-05-2018, 10.46 uur

Kindje (3) aangereden op camping Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

DOMBURG - Op een camping in Domburg is dinsdagavond een 3-jarige kindje aangereden door een automobilist.

Het ongeval vond rond 21.30 uur plaats op de camping aan de Schelpweg. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Volgens de politie kwam het kindje op zijn fiets vanachter de bosje en werd over het hoofd gezien door een 46-jarige automobilist. Er ontstond een botsing.

Het slachtoffertje is onderzocht in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is dan ook niet meer ter plaatse gekomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (24-5-2018 om 16:55)
Zwartkijker. Inderdaad te gek voor woorden. Zo’n kind hoort in bed te liggen. Deze keer gelukkig goed afgelopen. Het kan ook eens meegenomen worden, wat zeggen de ouders dan?
Moeder (23-5-2018 om 17:02)
Zwartkijker: op een camping zijn vaak vakantiegangers. Dan kijken ouders wat minder nauw. Maar ze hadden hun kind wel iets beter in de gaten moeten houden. Maar ja, zo’n kleintje is zo snel weg soms. Gelukkig is het -schijnbaar- niet hard gegaan. Zou ook raar zijn, op een camping....
zwartkijker (23-5-2018 om 11:55)
Wat doet een kindje van drie jaar oud om half tien nog op een fietsje ???