Broer arrestant vernielt ruiten politiebureau

Toegevoegd: 23-05-2018, 11.02 uur

Broer arrestant vernielt ruiten politiebureau
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft dinsdagavond in Goes een jongeman aangehouden na een melding van een vechtpartij. Zijn broer vernielde vervolgens enkele ruiten van het politiebureau.

Agenten kregen rond 22.40 uur een melding van een bewoner van de Appelstraat dat er op straat twee jongens aan het vechten waren. Agenten gingen ter plaatse en troffen één van de jongens aan. Volgens de politie gedroeg hij zich recalcitrant en was hij onder invloed van alcohol. Hij blies een waarde van maar liefst 1.000 ug/l.

Volgens de politie verzette de man zich bij zijn aanhouding en schold hij agenten uit. Hij verklaarde dat hij met zijn broer had gevochten. De broer kwam net na middernacht naar het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes en trapte daar de toegangsdeur in en vernielde een paar ruiten. Hij ging er hierna vandoor.

Een getuige zag echter de vernieling en wees vervolgens de plek in de bosjes aan waar de man zich had verstopt. De beide jongemannen (17 en 21 jaar oud) zitten vast voor verhoor.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-5-2018 om 07:12)
Wat een gedrag van een paar jongens van 17 en 21 jaar oud tegen de politie, wat moeten we de politie toch waarderen als je zulke gasten bezig ziet met elkander te vechten door te veel drank gebruik te hebben en daar na ruiten te vernielen aan het politie bureau laat ze alle schade en een boete maar betalen