Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere inzetten voor reddingsboten KNRM

Toegevoegd: 24-05-2018, 10.10 uur
De reddingsboot bij Veere.
De reddingsboot bij Veere.
© Foto: KNRM Veere
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Gisteren zijn meerdere reddingsboten van de KNRM uitgerukt om hulp te verlenen.


De reddingsboot van Cadzand werd rond 09.45 uur opgeroepen voor een zeiljacht zonder voortstuwing. Het jachtje is door de reddingsboot naar de haven gesleept en daar bleek er een net in de schroef te zitten.

In de middag rond 15.25 uur liep er op het Veerse Meer een zeiljacht vast dat buiten de vaargeul was geraakt. De reddingsboot Oranje rukte hiervoor uit om het jacht los te trekken.

In de avond rond 19.00 uur kreeg een sportvisboot zijn motor niet meer gestart bij Breskens. Twee sportvissers willen na een dagje vissen terug naar de thuishaven Breskens. De stroomvoorziening was echter niet meer toereikend om de motor op gang te krijgen. De reddingsboot heeft deze sportvisser veilig naar de haven in Breskens gesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren