Toestand bewusteloze man Terneuzen zorgelijk

Toegevoegd: 24-05-2018, 10.28 uur

Toestand bewusteloze man Terneuzen zorgelijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De toestand van de bewusteloze man die zaterdag 24 maart werd gevonden in Terneuzen is volgens de politie nog steeds zorgelijk. Daarnaast zoekt de politie specifieke getuigen.

De politie is specifiek op zoek naar de inzittenden of de eigenaar van een auto die op de parkeerplaats aan de Scheldeboulevard in Terneuzen stond. Zij hebben mogelijk iets gezien van het incident in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 op 24 maart j.l. op de Churchilllaan.

De politie weet nog steeds niet wat er in die nacht gebeurd is. Op zaterdag 24 maart lag een 41-jarige Utrechtenaar bewusteloos op de grond. Hij ligt in het ziekenhuis en zijn toestand is nog steeds zorgelijk. De politie heeft verschillende getuigen gehoord en technisch onderzoek gedaan, maar de toedracht blijft onduidelijk.

Uit het onderzoek blijkt dat in die nacht een kleine rood/bruine auto op de parkeerplaats aan de Scheldeboulevard stond waarin minimaal twee personen zaten. Het was aan het einde van de parkeerplaats waar de weg overgaat in het fietspad.

De politie is specifiek op zoek naar de inzittenden en/of de eigenaar van deze auto.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (24-5-2018 om 21:44)
Deze zaak is al diverse keren in het nieuws geweest.begrijpelijk zolang er geen duidelijkheid is en er ook geen dader(s)zijn.maar ten tijde van het ongeval of evt misdrijf was ook de broer van het slachtoffer ter plaatse!deze man kan geen duidelijke verklaring afleggen ??erg vreemd is dit wel.