Weerbericht:
Bewolkt en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Politie Zeeland zoek getuigen van ongeval in Terneuzen

Toegevoegd: 18-09-2006, 18.06 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Afgelopen vrijdag om 17.13 uur zijn twee meisjes ten val gekomen doordat een personenauto hen raakte met de buitenspiegel op de Axelsestraat in Terneuzen.


De meisjes, 12 en 13 jaar oud uit Terneuzen, reden schuin achter elkaar op de Axelsestraat richting Oude Vaart. Een personenauto raakte met de buitenspiegel het fietsstuur van het 12-jarige meisje waardoor zij viel.

Ook het 13-jarige meisje kwam ten val. Het 12-jarige meisje kwam met haar hoofd op de trottoirrand terecht en is met onbekend hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.De bestuurder van de rode personenauto is na de aanrijding doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken.  

De politie verzoekt de tot nu toe onbekend gebleven bestuurder van de rode personenauto en ook eventuele andere getuigen van dit incident zich te melden bij het politiebureau in Terneuzen of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren