Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Wateroverlast door hevige regenval in Zeeland

Toegevoegd: 24-05-2018, 23.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op verschillende plekken in Zeeland is vanavond wateroverlast ontstaan door de hevige regenval. De Veiligheidsregio Zeeland meldt onder andere overlast in Goes, Kloetinge en 's-Gravenpolder.


De brandweer is rond 21.00 uur uitgerukt voor een melding aan de Hoogewei in Goes. Even na 22.00 uur kwam de brandweer in actie in ’s-Gravenpolder. Hier stond de ’s-Gravenstraat vol water. Bij enkele woning liep het water naar binnen waardoor er waterschade ontstond. De brandweer en gemeente hebben het water hier weggepompt.

De veiligheidsregio roept inwoners op om alleen noodnummer 112 te bellen in noodgevallen. Het KNMI heeft voor Zeeland code geel afgegeven. Zeer plaatselijk is hierbij kans op veel neerslag in korte tijd. In de omgeving van Goes is in korte tijd meer dan 40 millimeter regen gevallen. De onweersbuien zijn aan het begin van de nacht voorbij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren