Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen controleren op snelheid Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2018, 16.51 uur
De controle in Vlissingen.
De controle in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Kinderen van de Sint Jozefschool in Vlissingen hebben vandaag samen met de politie een snelheidscontrole gehouden.


De controle vond plaats op het Pablo Picassoplein. De controle was op initiatief van de kinderen zelf die onlangs gezamenlijk een brief hebben geschreven naar de wijkagent. De politie heeft meerdere bestuurders staande gehouden. De kinderen hebben de automobilisten aangesproken en een flyer gegeven met een compliment of een waarschuwing.

Ondanks dat het niet het doel was om bekeuringen uit te schrijven kreeg één automobilist wel een proces-verbaal. De vrouw reed te hard en droeg geen gordel. Ook haar kindje had geen gordel om.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dam Kersten (25-5-2018 om 20:03)
Wat een leuk maar ook een goede idee! Misschien helpt het dat de kinderen van nu... als volwassenen zich dit initiatief blijven herinneren....laten we lekker positief blijven. Compliment aan de Politie agent die zich hiervoor heeft ingezet, perfect!
Cookie-instellingen beheren