Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 25-05-2018, 19.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de Schietbaan in Middelburg is vrijdag aan het einde van de middag een vrouw gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurster rond 17.20 uur in botsing met een taxibusje. Het taxibusje kwam zwaar beschadigd op de rijbaan tot stilstand. De personenauto raakte door de klap van de weg en kwam in de sloot terecht. De vrouw is door de politie en ambulance de kant op geholpen en met onbekend letsel overdracht naar het ziekenhuis.

De weg is gelijk na het ongeluk afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beschadigde voertuigen weggesleept. De weg is rond 18.15 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (25-5-2018 om 21:02)
Als ik de beelden zo bekijk dan lijkt het wel alsof de taxi wel erg ver naar links door de bocht is gegaan ,en dit stuk weg is niet zo breed dat het handig is om zoiets te doen .het slachtoffer wens ik hierbij beterschap.
Cookie-instellingen beheren