Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde uit auto geknipt A58 Kapelle

Toegevoegd: 26-05-2018, 06.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De brandweer heeft zaterdagmorgen vroeg een slachtoffer uit een auto geknipt na een ongeval op de A58 bij Kapelle.


Het ongeluk vond even na 04.00 uur plaats op de rijbaan in de richting van Goes. Een bestuurder van een personenauto botste door nog onbekende oorzaak achterop een vrachtwagen. De auto kwam na de crash zwaar beschadigd tot stilstand.

Naast een ambulance rukte de brandweer van Kapelle en ’s-Gravenpolder uit om de gewonde uit de auto te knippen. Hiervoor zijn de deuren aan één kant van de auto verwijderd. Rond 04.50 uur kon het slachtoffer worden bevrijd. Deze is vervolgens met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is verder niks bekend.

De A58 werd na het ongeluk ter hoogte van Goes Zuid afgesloten. Volgens de politie zijn er vijf bestuurders bekeurd die de afzetting van de snelweg hebben genegeerd via het verdrijvingsvlak. Rond 06.00 uur is de weg weer vrijgegeven. Bergingsbedrijf De Moor uit Goes heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren