Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kliko door ruit van woning gegooid Goes

Toegevoegd: 26-05-2018, 06.47 uur
Kliko door ruit van woning gegooid Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie zoekt getuigen van een zinloze vernieling in Goes. Bij een woning werd er een kliko door de woonkamerruit gegooid.


De vernieling vond plaats bij een woning aan de Fr. Naereboutstraat. Volgens de politie gebeurde het voorval rond 03.00 uur. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek er een kliko door het raam van de woonkamer gegooid te zijn.

De politie roept getuigen zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (27-5-2018 om 00:07)
@geert Normaal reageer ik niet snel, maar wat een ontzettend idioot antwoord! Mensen moeten van spullen die niet van hun zijn afblijven. En daar horen ook klikos die buiten staan bij. Jou reactie is nu typisch wat er mis is bij de jeugd van tegenwoordig, geen respect en van daders slachtoffers maken. En andersom. Met die geitenwollen sokken denkwijze word het er niet beter op in dit land.
geert (26-5-2018 om 11:01)
Daar vraagt de gemeente goes zelf om, bakken die opgehaald zouden worden niet leegmaken vervolgens staan ze een paar dagen aan de straat want het bedrijf die ze op zou halen rijden rond zonder ze mee te nemen, vorig weekend was het naar huis kerend uitgaans publiek er hier ook al mee achter de fiets aan het rijden midden in de nacht
Cookie-instellingen beheren