Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand bij woning in Hulst

Toegevoegd: 27-05-2018, 03.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Bij een woning in Hulst heeft zaterdagavond een felle brand gewoed. Onder andere een auto en een carport zijn in vlammen opgegaan.


De brand werd rond 22.30 ontdekt bij de woning aan de Zoutziederstraat. De brandweer is uitgerukt met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Behalve de auto en carport zelf zijn ook een stapel haardhout en wat bosschages in brand gevlogen. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur op de woning oversloeg.

Iets na 23.00 uur was het vuur geblust en werd het sein brand meester gegeven. Naast schade aan de auto, de carport, het haardhout en de bosschages is er ook rookschade aan de woning. De brandweer heeft de woning geventileerd.

Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te helpen met het afhandelen van de schade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren