Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop Molendijk Hoek

Toegevoegd: 27-05-2018, 03.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een melding van een ongeluk op de Molendijk in Hoek.


Rond 00.15 uur raakte een bestuurder van een personenauto de controle kwijt over zijn voertuig. De auto ramde een paaltje er sloeg over de kop. Het voertuig kwam weer op zijn wielen tegen een geparkeerde auto terecht.

In eerste instantie werd er gedacht aan ernstig letsel waardoor er ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze is niet meer ter plekke geweest. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is verder niks bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto weg te slepen. De brandweer was ter plaatse om assistentie te verlenen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (27-5-2018 om 11:58)
Eindelijk de goeie, die malloot vliegt altijd als een bezetene door de polders en heeft maling aan alle regels en andere weggebruikers. Maar gelijk z'n rijbewijs vernietigen en nooit meer teruggeven!
B.B. (27-5-2018 om 10:57)
????????????????????/// Huh??? 30 km zone tussen de huizen over de kop slaan?
Patrick (27-5-2018 om 09:38)
De chauffeurs van dit uitzendburo staan al langer bekend als licht gestoord. Hopelijk nemen ze deze waarschuwing ter harte en passen ze hun agressieve rijstijl aan.
Cookie-instellingen beheren