Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto over de kop Molendijk Hoek

Toegevoegd: 27-05-2018, 03.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een melding van een ongeluk op de Molendijk in Hoek.


Rond 00.15 uur raakte een bestuurder van een personenauto de controle kwijt over zijn voertuig. De auto ramde een paaltje er sloeg over de kop. Het voertuig kwam weer op zijn wielen tegen een geparkeerde auto terecht.

In eerste instantie werd er gedacht aan ernstig letsel waardoor er ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze is niet meer ter plekke geweest. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is verder niks bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto weg te slepen. De brandweer was ter plaatse om assistentie te verlenen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CJW (27-5-2018 om 20:14)
Met dank aan het kassengebied in Westdorpe waar veel van deze mensen werken !
Corrie (27-5-2018 om 19:47)
Ik kom niet zeggen dat ze hard reed, want ik reed er achter in de Anemoonlaan, ze slingerde veel ,rakelings langs de auto's die daar geparkeerd stonden en met een slakkengangetje over de verkeerderempels en dit allemaal zonder licht aan. Even later toen wij thuis waren hoorde ik de sirene's en dacht gelijk aan die chauffeur . Toch maar geen rijbewijs meer terug geven .
nt (27-5-2018 om 18:52)
Tijd dat polen geweerd worden uit het dorp! Alleen maar overlast en op meer plaatsen auto's schade op gelopen
B.B. (27-5-2018 om 18:50)
@JfK en Kees: deze idioten (niet alleen dát uitzendbureau) rijden als gekken en hebben overal maling aan! Staan ook altijd bij de supermarkten te zuipen op de parkeerplaatsen en dringen voor in de winkels. Is altijd oppassen geblazen met witte platen uit H LT PL en dergelijke, ze zijn toch niet te achterhalen omdat ze in NL nergens ingeschreven zijn en dus ook geen belasting of andere sociale lasten betalen! Wordt tijd dat dat eens aangepakt wordt!!!
Kees (27-5-2018 om 14:44)
Deze pool geeft nooit voorang en rijd erg gevaarlijk
Johan (27-5-2018 om 12:07)
Hopelijk is er ook een blaastest afgenomen.
Cookie-instellingen beheren