Grote zoekactie naar vermiste duikers

Toegevoegd: 27-05-2018, 03.45 uur

Grote zoekactie naar vermiste duikers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - In de Grevelingen is vanavond een grote zoekactie gehouden naar twee vermiste duikers. De zoekactie leverde geen resultaat op.

Volgens de Kustwacht hadden de twee duikers tegen een restauranthouder in de haven van Scharendijke gezegd dat ze naar een bepaald wrak zouden gaan duiken. Toen de twee om 22.30 uur nog niet terug waren sloeg de restauranthouder alarm.

Daarna is er een zogeheten Search And Rescue-actie opgestart. Er is naar de duikers gezocht met twee reddingsboten en een strandvoertuig van de KNRM. Ook twee helikopters van de Kustwacht zijn ingezet. Daarnaast heeft ook een duikteam van de brandweer gezocht naar de duikers.

Rond 01.45 uur zijn de reddingsboten van KNRM gestopt met zoeken bij de duiklocaties en boeien in het Grevelingenmeer. De helikopters van de Kustwacht waren eerder al teruggekeerd. Van de vermiste duikers ontbreekt vooralsnog ieder spoor.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (27-5-2018 om 12:39)
Lees net dat ze hun autosleutels bij het restaurant afgegeven hadden dus dan is het inderdaad foute boel....
John (27-5-2018 om 09:26)
Hopelijk zitten ze veilig thuis want dat zal ook niet de eerste keer zijn dat alles in rip en roer is en de betreffende personen thuis aan een borreltje zitten.