Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje verdrinkt bijna in privézwembad

Toegevoegd: 27-05-2018, 16.09 uur
De hulpdiensten in Terneuzen.
De hulpdiensten in Terneuzen.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een jongetje van ongeveer vijf jaar oud is zondagmiddag bijna verdronken in een privézwembad aan de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen.


Het jongetje klom rond 14.30 uur over een hek bij een woning aan de Willem de Zwijgerlaan en was gaan zwemmen in het privézwembad. De jongen heeft geen zwemdiploma waardoor hij al snel onder het wateroppervlak zakte. De bewoners van het huis zagen de jongen in het zwembad. Zij hebben direct 112 gebeld en eerste hulp verleend.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen aan de jongen. Hij is vervolgens met de helikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Omdat de politie in het begin geen idee had wie de ouders waren werd er via Burgernet aandacht gevraagd voor de zaak. De ouders van de jongen zijn rond 16.15 uur gevonden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (28-5-2018 om 11:27)
Zo achterlijk als deze wereld aan het worden is gaat dadelijk zeker het OM kijken of ze de eigenaren v h zwembad niet kunnen vervolgen. Net zoals de filmer van de debielen bij de jachtluipaarden haha.
Renata (28-5-2018 om 11:24)
Laat maar lekker lopen die kids tegenwoordig. Zeker als je weet dat je zo eentje hebt Nogal ondernemend ventje om bij vreemden over een hek te klimmen. Sprak ook geen Nederlands las ik ergens. Fijn voor die bewoners als ze er een dood kind uit hadden moeten halen. Hou die ouders maar eens onder de loep.
Cookie-instellingen beheren